Netwerktraining

Op deze pagina vind je alles over de netwerktrainingen. Wat er aan bod komt, wat feiten en de frequent gevraagde vragen, oftewel FAQ.

In het kort

Tijdens de training krijgen de deelnemers in zo’n 2,5 uur inzicht in wat LinkedIn is en hoe ze dit kunnen inzetten. De medewerkers gaan ieder een eigen LinkedIn-profiel aanmaken dan wel het al bestaande LinkedIn-profiel aanpassen en volledig maken tot “zeer professioneel” niveau (bij LinkedIn het hoogst haalbare). Deze workshop is dus geschikt voor ondernemers die, samen met het team, willen leren LinkedIn zakelijk (beter) te gaan inzetten.

Locatie?

We maken het extra makkelijk; Aangezien het niet altijd handig is om met z’n allen naar een trainingslocatie te gaan, komen wij naar je toe! In deze tijden is het niet altijd even handig (of verstandig) om bij elkaar te gaan zitten, daarom verzorgen we de trainingen ook online! Desgewenst kan deze ook achteraf nog bekeken worden, dan zorgen we ervoor dat de training wordt opgenomen!

Wat komt er aan bod?

Visitekaartje

Visitekaartjes zijn niet meer van deze tijd, LinkedIn heeft de ‘kartonnetjes’ voor een grootdeel vervangen. Hoe zorg je ervoor dat jouw digitale visitekaartje zo goed mogelijk op LinkedIn staat.

Netwerken

Je kaartje staat, en nu? Hoe vergroot je je netwerk? Hoe kom (en blijf) je in beeld? Heb je wel nieuws en hoe breng je dat? Hoe kom en blijf je in contact met jouw netwerk!

En verder...

Dat kan heel divers zijn. Denk aan de bedrijfspagina en hoe je die inzet, samen met de collega’s. Verder bespreken we vooraf wat belangrijk voor jouw bedrijf is en verwerken we dit desgewenst in de training!

Feiten

Activiteiten

Waar er in ons land in 2019 er gemiddeld 611.000 activiteiten per dag plaatsvonden op LinkedIn, steeg dit naar 771.000 per dag!

Je weet maar nooit

Ook relaties uit het verleden kunnen van toegevoegde waarde zijn. Zorg dat je ze kent en zij jou. Ook waarom!

Kernwaarden

De 5 pijlers die LinkedIn nastreeft, die onderstrepen wat ze doen en hoe: transformatie - integriteit - samenwerking - humor- resultaten.

FAQ

Meestal zo’n 2,5 uur. Afhankelijk van de vraagstelling en het doel van jou als opdrachtgever stemmen we dit in onderleg af.

Jazeker, de bedrijfsinformatie die aan bod komt blijft binnen de training. Tenminste, als het aan ons ligt!

Je kan eenvoudig contact opnemen via deze link. Laat daar je gegevens achter en we bellen jou om een afspraak te maken.

Wanneer er tijdens een bijeenkomst een thema centraal staat is een gastspreker een mooie toevoeging. Natuurlijk komen we graag wat vertellen over LinkedIn!

Goede vraag! Tijdens een persoonlijk gesprek gaan we hier graag op in. Een en ander is natuurlijk afhankelijk van de vorm (training of gastspreker), de inhoud en de duur.

Dat is heel divers!

  • Bedrijven met accountmanagers en consultants die meer uit LinkedIn en de bedrijfspagina willen halen.
  • De marketingafdeling die met LinkedIn aan de slag wil.
  • Ondernemersverenigingen
  • Netwerkclubs
  • Vraag ons of we je kunnen helpen!