Over...

Online Netwerktraining is voortgekomen uit- en onderdeel van Blickfång Communicatie. Na diverse aanvragen om meer uitleg te komen geven over LinkedIn groeide dit uit tot een volwaardig onderdeel. Inmiddels verzorgen we trainingen, workshops, seminars en verzorgt Arjan bijdrages als gastspreker tijdens diverse bijeenkomsten.

Als oprichter heeft Arjan Moerman veel ervaring opgedaan in de wereld van de IT als consultatief commerciant in onder andere de zorg en (semi-overheid) en vervolgens het MKB. Daarnaast is hij netwerker pur-sang, wat hij ook inzet in zijn rol als bedrijvenparkmanager van Bijsterhuizen en Wijchen-Oost.

In deze en eerdere rollen is presenteren en hosten van bijeenkomsten een must. Dit, samen met zijn expertise in LinkedIn, zet hij graag in tijdens de netwerktrainingen. Naast het verzorgen van de trainingen geeft hij met Blickfång masterclasses en verzorgt hij voor diverse bedrijven de content op social media. Ook is Arjan met regelmaat gastspreker op netwerkbijeenkomsten en evenementen. 

Meer info: LinkedIn

Customer Review

Hoe fijn is het dat een ander iets over jou verteld, dat geeft een beter beeld dan ‘Wij van WC-eend adviseren…’ Tijd voor wat referenties!

Anna Lutters-Joostema

“Dat we iets met social media moesten gaan doen wisten we al lang, maar het ontbrak aan tijd die je liever steekt in je ‘echte’ werk. Arjan heeft de diverse kanalen voor ons opgezet en ingericht, rekening houdend met dat wat wij als Logopediepraktijk Leidsche Rijn willen uitstralen. Ook het kritisch kijken naar onze profielen op LinkedIn en zijn tips en trucs hebben ons erg geholpen."

Titia Lont

“Onlangs heb ik bij bureau Zeelenberg een basis LinkedIn training mogen volgen, samen met een groep oud-wethouders. Arjan heeft met deze training een visitekaartje afgegeven. Met name omdat hij de technische informatie goed wist te koppelen aan de beginsituatie van de zeer diverse groep. En het is natuurlijk ook erg fijn dat hij het politiek metier van binnenuit kent. Petje af!”